Professionals

Partner voor foodservice

Op maat geleverd

Rimboe Sauzen en Marinades is de partner voor de Food Service Markt. We bieden een ruim assortiment aan sauzen en marinades. Onze producten zijn landelijk verkrijgbaar bij de Zelfbediening groothandel en via de bezorggrossier.

De producten zijn verkrijgbaar in spuitflessen van 250 , 500 en 1000ml daarnaast hebben we jerrycans en diversen emmers in het assortiment.

Smaakmakers uit Nederland

Merk en assortiment

In de loop der jaren hebben we het assortiment uitgebreid met nog meer pittige sauzen én met romige sauzen, ketjap en marinades. Allemaal lekkere sauzen met een leuke uitstraling. En niet te gelikt. Het huidige assortiment is het resultaat van historie, passie én samenwerking. Onze goede relatie met grossiers heeft de ontwikkeling van ons merk Rimboesauzen – en daarmee ons assortiment – in een stroomversnelling gebracht, zodat we het originele concept van Rimboe in de loop der jaren ook hebben kunnen ‘uitsmeren’ langs nieuwe kanalen.

Te koop bij de groothandel

Waar koop je de Sauzen en Marinades van Rimboe Sauzen?

Dé kenner voor speciaalzaken

Consumenten verpakking en toonbankdisplay materiaal

Rimboe Sauzen en Marinades is inmiddels een bekend merk binnen het speciaalzaken kanaal, hiervoor hebben we ons assortiment beschikbaar in 250, 500 en 1000ml flessen.

Daarnaast hebben we voor speciaalzaken een toonbankdisplay die we aanbieden via de speciaalzaken grossiers. Het product is dan ook landelijk verkrijgbaar via de speciaalzaken grossier.

Via de grossier kunt u ook grootverpakking krijgen, denk hier aan onze heerlijke marinades in jerrycans en of in emmers.

Ons assortiment

Sauzen, ketjap en marinades

Dat Aziatische tintje proef je in onze pittige sauzen, zoals de Rimboe Katjang extra heet, Rimboe Sambal Assem, Rimboe Piri Piri saus en de Rimboe Samurai Saus. Ons assortiment is ontstaan vanuit deze pittige sauzen en uitgebreid met romige sauzen en barbecuesauzen. Bij een goede barbecue hoort natuurlijk ook een goede satésaus. Onze specialiteit is de alom geprezen Rimboe Satésaus. Naast deze unieke sauzen leveren wij ook heerlijke ketjap en marinades.

Partner voor industrie

Partner voor industrie

Rimboe Sauzen en Marinades heeft voor de Industrie een groot assortiment aan Sauzen en Marinades in grootverpakking. Deze kunnen we aanleveren in de door u gewenste verpakking van 20ml tot 800liter verpakking. Sinds 2019 beschikken wij over een gloednieuwe IFS & Halal gecertificeerde productielocatie.

Smaakmakers uit Nederland

Assortiment

Portieverpakkingen van 20 gram, horecaflessen van 500 ml of emmers van tien kilo, Halffabricaten in alle soorten, maten en volumes.

De sauzen van Rimboe
toevoegen aan uw
assortiment?