Smaakmakers
van Rimboe

Smaakmakers uit Nederland

Onze producten

Rimboe is Maleis voor oerwoud. De keuze voor deze naam heeft te maken met de roots van een van onze oprichters. En waar komen de ware smaakmakers vandaan? Juist, uit het verre oosten. Rimboe zelf is trouwens ‘gewoon’ een Nederlands bedrijf, altijd geweest, gevestigd in Sassenheim.

Partner voor foodservice

Rimboe Sauzen toveren een glimlach op je gezicht

De heritage van die oprichter in combinatie met zijn passie voor pittige sauzen – en zijn verbazing over het gebrek daaraan in keukens en schappen – leidde begin deze eeuw tot dit authentieke, onafhankelijke en aanstekelijke merk. Tot sauzen, ketjap en marinades met een Aziatisch tintje. Met producten met ludieke namen, die een glimlach op het gezicht toveren, zoals Tokkiesaus, Asociaal lekker!!! en 1-1-2 saus, Gevaarlijk lekker!!!

Smaakmakers uit Nederland

Merk en assortiment

In de loop der jaren hebben we het assortiment uitgebreid met nog meer pittige sauzen én met romige sauzen, ketjap en marinades. Allemaal lekkere sauzen met een leuke uitstraling. En niet te gelikt. Het huidige assortiment is het resultaat van historie, passie én samenwerking. Onze goede relatie met grossiers heeft de ontwikkeling van ons merk Rimboesauzen – en daarmee ons assortiment – in een stroomversnelling gebracht, zodat we het originele concept van Rimboe in de loop der jaren ook hebben kunnen ‘uitsmeren’ langs nieuwe kanalen.

Smaakmakers uit Nederland

Op maat geleverd

Sinds 2019 beschikken wij over een gloednieuwe IFS gecertificeerde productie locatie /accommodatie, voorzien van alle middelen om onze sauzen, ketjap en marinades ambachtelijk en op maat voor u klaar te maken. Of het nu gaat om portieverpakkingen van 10 gram, horecaflessen van 500 ml of emmers van tien kilo. Wij draaien nergens onze handen voor om!

Echte fans

Liefdesbrief

We zijn als Rimboe trots op onze producten. De glimlach die ze meebrengen en de heerlijke smaken. Toen we deze “liefdesbrief” kregen waren dan ook ontzettend blij met de kroon op ons werk en een glimlach op ons gezicht!

De sauzen van Rimboe
toevoegen aan uw
assortiment?