Werken bij
Rimboe Sauzen

[wpseo_breadcrumb]

Er zijn momenteel3openstaande vacatures

Onze openstaande vacatures

Werken bij Rimboe Sauzen Medewerker kookafdeling
Uren in overleg

Medewerker kookafdeling

Deze job, waarbij je samen met het team verantwoordelijk bent voor het bere...

Werken bij Rimboe Sauzen Medewerker bedrijfsbureau
Uren in overleg

Medewerker bedrijfsbureau

Deze job, met gevarieerde werkzaamheden van receptie, telefoon beantwoorden...

Werken bij Rimboe Sauzen Keukenpersoneel
Uren in overleg

Keukenpersoneel

Spreekt werken bij Rimboesauzen je aan? Wil je zelf sfeer proeven? Sollicit...

Smaakmakers uit Nederland

Over Rimboe Sauzen

Rimboe Sauzen is een energiek familiebedrijf en we bereiden een breed assortiment aan sauzen in onze fabriek te Sassenheim. We ontwikkelen producten voor de groothandel onder eigen naam of onder en voor private labels. Onze producten worden in verschillende verpakkingsvormen geleverd; van sachets bij ready to go salads tot aan 1000 kg IBC tanks.

Gezellige werkvloer

Onze werksfeer

De week wordt regelmatig afgesloten met een vrijdagmiddagborrel en wanneer het weer het toelaat steken we de BBQ aan en staan de Rimboe Sauzen op tafel.
Pittige sauzen, romige sauzen, barbecuesauzen, satésauzen, ketjap en marinades. Spontaan verschijnt die glimlach als mensen aan onze producten denken. Voel jij je aangetrokken om hier aan bij te dragen? Check dan onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Onze geschiedenis

Rimboe Sauzen toveren een glimlach op je gezicht

Rimboe Sauzen is in 1993 opgericht, kent haar roots in Den Haag en is in 2019 door de familie Menken overgenomen. Zodoende is Rimboe Sauzen onderdeel van Menken Beheer – Menken de Vlag.

We werken in een klein hecht team met een beduidend wij-gevoel. Transparant, toegewijd, aandachtig en iedereen mag zijn of haar zegje doen. Op werkdagen van 7.00 tot 16.00 uur worden de sauzen bereid, recepturen ontwikkeld en producten naar de klanten gebracht. Omringt door de lekkerste geuren van kruiden & specerijen, bevind je je bij Rimboesauzen in een werkomgeving die aanspreekt. Met uitzicht over de weilanden en een aangename temperatuur, volop natuurlijk licht en een fabriek die ruim is ingericht. Wil je zelf sfeer proeven? Rimboesauzen is volop in ontwikkeling dus aarzel niet en stuur een open sollicitatie.