Private Label

Uw merk, onze smaak
Een perfecte combinatie

Unieke branding met Private Label

Bij Rimboe Sauzen bieden we de unieke mogelijkheid om onze authentieke, avontuurlijke sauzen te combineren met uw eigen merkidentiteit. Door onze private label optie kunt u Rimboe Sauzen personaliseren met uw eigen etiket, waarmee u een onderscheidend en aantrekkelijk product creëert dat perfect past bij uw bedrijf.

Kwaliteit en Vakmanschap

Onze productie in Sassenheim, Nederland, staat garant voor topkwaliteit en vakmanschap. Met een houdbaarheid van 8 maanden vanaf productie bieden onze sauzen zowel duurzaamheid als smaak. Kies uit onze diverse range, van de Rimboe Katjang extra heet tot de smaakvolle Rimboe Satésaus, en meer.

Flexibele opties
voor uw bedrijf

Etiketontwerp op maat of zelf aanleveren 

Of u nu kiest voor een eigen labelontwerp of onze creatieve ondersteuning wenst, wij staan klaar om een etiket te creëren dat uw merk versterkt. Uw private label sauzen zullen niet alleen smaakvol zijn, maar ook een verhaal vertellen dat uw klanten aanspreekt.

Waarom kiezen voor Rimboe Sauzen

  • Authentieke Aziatische smaken
  • Nederlandse productiekwaliteit
  • Flexibele bestel- en leveringsopties
  • Persoonlijke labelontwerp mogelijkheden
  • Lange houdbaarheid voor duurzame versheid

Creëer uw eigen
sauslijn met Rimboe

Voeg nu een vleugje avontuur toe aan uw assortiment met Rimboe Sauzen. Neem contact met ons op voor meer informatie en begin vandaag nog met het creëren van uw eigen unieke sauzenlijn.